De Buurderij

Over De Buurderij

De Buurderij is in de eerste plaats een ontmoetingsplek waar we mensen met verschillende verhalen in contact brengen met elkaar.

Deze groen- en dierenzorgwerking is opgestart in 2023 met het oog op het aanbieden van een rustgevende dagbesteding in het weeldigere groen waarover De Mick zorgcentrum beschikt.

Een unieke beleving voor iedereen!
Door de kleinschaligheid, persoonlijke benadering en respectvolle bejegening is Buurderij ‘ De Micke’ een veilige plek waar cliënten zich thuis voelen en waar sterk vraaggericht gewerkt wordt. Groen- en dierenzorg bieden hiervoor een waardevol kader. Actieve natuurbeleving zorgt voor meer welbevinden maar de Buurderij wil niet enkel inzetten op zinvolle dagbesteding maar ook op ontmoeting.
In onze historische hoeve bieden we tal van activiteiten aan die een meer inclusieve samenleving beogen. Natuur en erfgoed zijn ons bindmiddel….. een bezoek aan de hoeve, aan onze zomerbar, aan onze natuurlijke speelzone of luisteren naar verhalen over de rijke geschiedenis,… zijn belangrijke troeven om concrete invulling te geven aan onze doelstellingen.

Heb je een vraag?

Contacteer ons

Website gerealiseerd door Jan Janssens en Jackson Design